Förhandsgranskning Karriärsamtal
Cover image
Unitalent

Karriärsamtal

Är du nyfiken att testa på din framtida bransch redan under studietiden? Eller har du svårt att komma på vad du faktiskt skulle vilja jobba med när du har pluggat klart? Boka ett karriärsamtal med oss för att träffa en av våra rekryterare på ett förutsättningslöst möte där vi pratar om dina tidigare erfarenheter, framtidsdrömmar och mål. Efter samtalet finns du kvar i vår konsultdatabas med möjlighet att matchas mot framtida jobbmöjligheter hos oss, både under och efter studietiden.


Vi på Unitalent har lång erfarenhet av att matcha studenter med jobb där de får möjlighet att växa och utvecklas, och många gånger kan det vara tack vare sina erfarenheter som konsult hos oss som personen sedan lyckas få sitt drömjobb. Genom konsultuppdrag hos oss får du inte bara erfarenhet, utan också möjlighet att prova på olika typer av uppdrag vilket förhoppningsvis kan vara en hjälp på vägen för beslut om den fortsatta karriärvägen.


Skicka in ditt CV och dina tankar om vad du skulle vilja prova att jobba med, så bokar vi in ett samtal och utgår därifrån.

Om oss

Unitalent är länken mellan studenter vid Linköpings universitet och näringslivet. Vi erbjuder studenter konsultuppdrag för att vid sidan av studierna skaffa sig erfarenheter och kunskap relevanta för framtida arbetsliv. Unitalent vänder sig till LiUs alla studenter och arbetar därmed med kunder inom olika branscher och kompetensområden.